Anlık Bildirim

FCC onayı alan Samsung Galaxy S10 Lite için geri sayım başladı

Samsung’un Galaxy S10 Lite modeli üzerinde çalıştığı söyleniyordu. Amerikan Federal İletişim Kurulu tarafından onaylanan akıllı telefon çok yakında piyasaya sürülecek.

FCC onayı alan Samsung Galaxy S10 Lite için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

Amerikan Federal İletişim Kurulu (FCC), Samsung Galaxy S10 Lite'ın ABD'de satışa sunulması için gerekli sertifikayı verdi. Böylelikle Güney Koreli şirketin bu yılki en uygun fiyatlı amiral gemisi telefonunu çok yakında piyasaya süreceği de doğrulanmış oldu.

FCC belgeleri cihazın 160 x 75 mm boyutlarında olduğunu gösteriyor. Ayrıca 6.7 inç büyüklüğünde Super AMOLED ekrana sahip olacak. Akıllı telefonun ayarlar bölümüne ait ekran görüntüleri "Galaxy S10 Lite" olarak adlandırılacağını onaylıyor.

FCC onayı alan Samsung Galaxy S10 Lite için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

Aralık ayında gelecek

Daha önce ortaya çıkan bilgilere göre yeni model Qualcomm Snapdragon 855 yonga setinden güç alacak. Arka tarafında ise 48 megapiksel ana sensör, 12 megapiksel geniş açılı lens ve 5 megapiksellik derinlik sensöründen oluşan üçlü kamera sistemi görev yapacak.

FCC onayı alan Samsung Galaxy S10 Lite için geri sayım başladı Tam Boyutta Gör

Akıllı telefondaki selfie kamerasının 32 megapiksel çözünürlüğe sahip olacağı belirtiliyor. Samsung Galaxy S10 Lite muhtemelen Aralık ayında satışa sunulacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim