Anlık Bildirim

FIFA+ uygulaması ile Dünya Kupası oldukça etkileyici

FIFA+ uygulamasını Dünya Kupası stadyumlarında kullandığınız zaman futbolcuların saha üzerindeki anlık performanslarını ve ısı haritalarını görebiliyorsunuz.    
FIFA+ Tam Boyutta Gör
Katar’da düzenlenen Dünya Kupası organizasyonu, teknolojik gelişmelerin futbolu nereye kadar götürdüğünü göstermesi açısından önemliydi. Hem yardımcı teknolojiler hem de seyir teknolojileri zirve yaptı.

FIFA+ uygulaması stadyumda çok farklı

Onlarca kamera, sensör barındıran futbol topu, belirli noktalarda algılayıcı sensörler Dünya Kupası’nı farklı noktalara taşıdı. Yarı otomatik ofsayt çizgisi, VAR, anlık futbolcu ve maç istatistikleri seyir zevkini daha da arttırdı.

FIFA+ uygulaması ise bu zevki bir adım daha öteye taşıyor. Stadyumda iken uygulamada ortaya çıkan bir özellik gerçek zamanlı oyuncuların bilgilerini ve ısı haritasını saha üzerinde görme imkânı sunuyor.

Paylaşılan videoda kullanıcının sahadaki oyunculara tıkladığında o anki performansını görebildiği anlaşılıyor. Bu özellik ayrıca VAR kararlarını yeniden izleyebilmenizi ve golleri farklı kamera açılarından görebilmenizi sağlıyor. Kısaca televizyon başında iken göremediklerinizi uygulamada görebiliyorsunuz. FIFA+ uygulaması hali hazırda kullanımda ancak AR özellikleri sadece stadyumda veya belirli kullanıcılara aktifmiş gibi görünüyor.



Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim