Anlık Bildirim

Fortnite oyununda Rise of Skywalker heyecanı

Star Wars: Rise of Skywalker filmi vizyona girmeden önce yoğun bir şekilde reklam faaliyetleri devam ediyor. Şimdi de Fortnite oyununda filmden bir sahnenin canlı gösterileceği duyuruldu.

Fortnite oyununda Rise of Skywalker heyecanı Tam Boyutta Gör

Çok oyunculu oyunlarda artık dizi veya film gibi yapımların lansmanlarının yapıldığını sıkça görüyoruz. Ünlü Fortnite oyununda da vizyona girecek Star Wars: Rise of Skywalker filmi için bir etkinlik düzenleniyor.

Hayranlar kaçırmasın

Epic Games tarafından yapılan duyuruya göre 14 Aralık 2019 Cumartesi günü yeni Star Wars filmi için bir etkinlik yapılıyor. Etkinliğin afişleri hali hazırda oyundaki pek çok bina ve duvara yapıştırılmış durumda.

Adada bulunan Risky Reels tiyatrosunda Cumartesi akşamı saat 22.00’da Star Wars: Rise of Skywalker filmine ait küçük bir sahne gösterilecek. Kapılar ise 21.00’da açılıyor. Etkinlik bir canlı gösterim olacak yani tam saatinde orada olmanız gerekiyor. Sahnenin en can alıcı bölümlerden birisini göstermesi bekleniyor.

Afişlerde With J.J. Abrams ifadesi de görülüyor ancak canlı etkinlik olacağı için Abrams’ın sahneden önce veya sonra kendisini göstereceği tahmin ediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim