Anlık Bildirim

G-SHOCK'un 40. yılına özel saat koleksiyonu tanıtıldı

Casio'nun efsaneleşen G-SHOCK saat ailesinin 40. yılı kutlandı. 40. yıla özel olarak 10'dan fazla yeni koleksiyon tanıtıldı.                                     

G-SHOCK'un 40. yılına özel saat koleksiyonu tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Saat dünyasının popüler koleksiyonlarından G-SHOCK, bu sene 40. yılını kutluyor. CASIO’nun efsane haline gelen G-SHOCK serisinin 40. yılı için Türkiye’de kutlama yapıldı. Kutlamaya basın mensupları ve influencerlar katıldı.

Etkinlikte G-SHOCK’un 40. yılına özel olarak 10’dan fazla yeni koleksiyon tanıtıldı. Sınırlı sayıda üretilen bu modellerin arkasında ve kayışlarında Eric Haze imzası taşıyan logoya yer veriliyor.

G-SHOCK'un 40. yılına özel saat koleksiyonu tanıtıldı Tam Boyutta Gör

Adventure Stone antik çağlardan kalan özel renklerden, Carbon Edition karbon ve metalden, Recrystallized paslanmaz çeliğin yeniden kristalleştirilmesinden, Clear Remix en net görünümü sağlamak için şeffaf bileşenlerden, Poligramic koleksiyonu ise gökkuşağının renklerinden ilham alınarak geliştirildi.

40. yıla özel daha birçok seri sunan G-SHOCK, teknolojik yenilikleri ve dayanıklılık gücüyle hem koleksiyonerlerin hem de saat tutkunlarının ilgisini çekmeyi hedefliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim