Anlık Bildirim

Galaxy A serisinin birçok üyesi, 2022’de su geçirmez olacak

Samsung’un en çok satan akıllı telefon ailesi olan Galaxy A serisi, 2022 yılında su geçirmezliğe büyük önem verecek. Yeni A serisi telefonlarının, su geçirmez olması bekleniyor.

Galaxy A serisi, 2022'de su geçirmezliğe önem verecek Tam Boyutta Gör

Su geçirmezlik, amiral gemi akıllı telefonlarda standart bir hale gelmiş olmasına rağmen birçok orta seviye akıllı telefon, su geçirmezlik sunmuyor. Samsung’un en çok satan akıllı telefon ailesi Galaxy A serisi ise Galaxy A52 ve A72 dışında su geçirmezlik sunmuyor. Ancak Samsung, bunu değiştirmeyi düşünüyor.

Birçok Galaxy A serisi telefon su geçirmez olacak

Samsung, yeni Galaxy A serisini hazırlıyor. Yeni serinin ilk modeli olan Galaxy A13, geçtiğimiz günlerde tanıtılmıştı. Galaxy A13, su geçirmez olmasa da The Elec’e göre Samsung, diğer birçok Galaxy A serisi cihazının su geçirmez olmasını istiyor. Samsung’un bu konudaki ana amacı ise Xiaomi ve Oppo ile mücadele etmek.

Geçtiğimiz günlerde Galaxy A33’ün, 3.5mm kulaklık girişine sahip olmayacağı bilgisi gelmişti. Görünüşe göre bunun nedeni, Galaxy A33’ün su geçirmez olacak olması. Bu nedenle 2022’nin Galaxy A ailesinde, Galaxy A33 ve üstü modellerin su geçirmez olması bekleniyor. Samsung, Galaxy A serisini yıl boyunca güncelleyeceğinden daha sonra su geçirmez A13 ve A23 ile de karşılaşabiliriz.

Kaynakça https://9to5google.com/2021/12/01/samsung-galaxy-a-water-resistance-2022/ https://www.tuttoandroid.net/news/2021/11/08/samsung-galaxy-a53-5g-render-leak-918291/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim