Anlık Bildirim

Galaxy Buds 2, yeni güncelleme ile 360 derece ses desteğine kavuştu

Samsung Galaxy Buds 2, aktif gürültü önleme dahil birçok “Pro” özelliğine sahip. Galaxy Buds Pro’dan farklı olarak 360 derece ses desteği barındırmıyordu. Ancak bu yeni güncelleme ile değişiyor.

Galaxy Buds 2 yeni güncellemesine kavuştu Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz yıl tanıtılan Galaxy Buds 2, Galaxy Buds Pro’nun birçok özelliğini çok daha düşük bir fiyata kullanıcılara sunuyor. Samsung’un oldukça sevilen Galaxy Buds +’ın devamı olarak görülen Galaxy Buds 2, yeni bir güncelleme ile Galaxy Buds Pro’ya oldukça yaklaşıyor.

360 derece ses desteği

Galaxy Buds 2, aktif gürültü önleme dahil birçok Pro özelliği barındırıyor ancak 360 derece ses desteği Galaxy Buds Pro’ya özel olarak kalmıştı. Anlaşılan Samsung, bu konudaki fikrini değiştirmiş. Galaxy Buds 2 için yeni yayınlanan güncelleme, 360 derece ses desteğini getiriyor. R177XXU0AVC8 versiyonlu güncelleme, 3MB indirme boyutuna sahip ve “sinema benzeri” ses desteğini getiriyor.  Ayrıca güncelleme, arama kalitesinde artış ve Bluetooth bağlantı problemlerine düzenleme getiriyor. Güncellemeyi Galaxy Wearable uygulaması üzerinden indirebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim