Anlık Bildirim

Galaxy Buds 3 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı: İşte görüntüler

Çok yakında tantılması beklenen Samsung Galaxy Buds 3 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı. Samsung'un yeni kablosuz kulaklığı, yepyeni bir tasarımda geliyor. İşte görüntüler...
Galaxy Buds 3 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı: İşte görüntüler Tam Boyutta Gör
Samsung, bir sonraki Galaxy Unpacked etkinliğinde yeni kablosuz kulaklık modellerini tanıtacak. Bunlardan birisi ise tasarımı büyük ölçüde değişeceği söylenen Galaxy Buds 3 Pro. Şimdi resmi lansmanı beklerken, Galaxy Buds 3 Pro'ya ait render görselleri internete düştü. Bu, kablosuz kulaklıkların tanıtımından bu yana en büyük tasarım değişikliği olabilir.

Galaxy Buds 3 Pro yepyeni bir tasarımla geliyor

Evan Blass tarafından sızdırılan görüntülere göre Galaxy Buds 3 Pro, klasikleşen fasulye şeklindeki tasarımı terk ediyor. Sızdırılan fotoğraf her ne kadar gizlenmiş olsa da, kulaklığın genel tasarımı itibari ile uzun bir yapıda olacağını görüyoruz. Bu da şaşırtıcı bir biçimde AirPods’u andırıyor. Ayrıca gümüş renginde ve slikon uçlara sahip.

Galaxy Buds 3 Pro'nun tasarımı ortaya çıktı: İşte görüntüler Tam Boyutta Gör
Yeni tasarımın arkasındaki neden henüz açıklanmadı. Ancak mikrofon kullanıcıya daha yakın olması, daha büyük bir pil ve ses bileşenleri anlamına geliyor olabilir. Nitekim Galaxy Buds 3 Pro'nun, gerçek zamanlı dil çevirisi gibi işlevleri içerebilecek derinlemesine Galaxy AI entegrasyonu sunması bekleniyor. Ayrıca, geliştirilmiş aktif gürültü engelleme (ANC) de eşlik edecek.

Galaxy Buds 3 ve 3 Pro ne zaman tanıtılacak?

Galaxy Buds 3 ve 3 Pro'nun 10 Temmuz'da, yeni nesil Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 telefonlarla birlikte piyasaya sürülmesi bekleniyor. Etkinlikte ayrıca yeni Wear OS destekli Galaxy Ring, Galaxy Watch 7 ve Galaxy Watch Ultra modelleri de olacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim