Anlık Bildirim

Galaxy Fold 2, ekran altı kamera teknolojisiyle gelen ilk Samsung telefonu olabilir

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yeni nesil katlanabilir akıllı telefonu Galaxy Fold 2 üzerinde çalışıyor. Sızan bilgilere göre cihaz ekran altı kamera teknolojisi ile gelebilir.

Galaxy Fold 2, ekran altı kamera teknolojisiyle gelen ilk Samsung telefonu olabilir Tam Boyutta Gör

Geçtiğimiz günlerde yeni katlanabilir akıllı telefon modeli Galaxy Z Flip'i tanıtan Samsung, Galaxy Fold'un ikinci versiyonu üzerinde çalışmalarını sürdürüyor. Gelen hyeni aberler ise cihazın kamerasıyla ilgili.

Temmuz ayında piyasaya sürülebilir

Özellikle Samsung cihazlar konusunda sızıntılarıyla ünlü Twitter hesabı Ice universe (@UniverseIce), Champ kod adı ile geliştirilen Galaxy Fold 2'nin Samsung'un ekran altı kamera teknolojisine sahip ilk akıllı telefonu olacağını iddia ediyor. Ancak aynı kaynağın, Galaxy Fold 2'de mozaik çentik kullanıp kullanmayacağı konusunda ise net bir bilgi sunmadığını belirtmemiz gerek.

Galaxy Fold 2, ekran altı kamera teknolojisiyle gelen ilk Samsung telefonu olabilir Tam Boyutta Gör

Mozaik çentik olarak adlandırılan bu teknik, cihazdaki çentiği ekranın geri kalan kısmına benzeterek bu bölümü gizlemeye yarıyor. Geliştirilen bu çözümde, sadece çok yakından bakılarak akıllı telefondaki çentik görünüyor ve bu tekniğin Galaxy Fold 2'ye uygulanıp uygulanmayacağı ise henüz net değil. Kaynak ayrıca Samsung'un yeni katlanabilir akıllı telefonunu Temmuz ayında piyasaya sürmeye hazırlandığını belirtiyor. Şirketten ise şimdilik konuyla ilgili resmi bir açıklama gelmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim