Anlık Bildirim

Samsung Galaxy A70e modelinin render görüntüleri sızdı

Güney Koreli teknoloji üreticisi Samsung, geçtiğimiz yıl piyasaya sürdüğü Galaxy A70s modelinin halefini tanıtmaya hazırlanıyor. Cihazla ilgili ilk sızıntılar ortaya çıkmaya başladı bile.

Samsung Galaxy A70e modelinin render görüntüleri sızdı Tam Boyutta Gör

A serisi akıllı telefon modellerini çeşitlendirmeye devam eden Samsung'un bu seriye ekleyeceği bir sonraki cihaz Galaxy A70e olacak. Ortaya çıkan ilk sızıntılar ise akıllı telefonun nasıl bir tasarımla geleceğini gösteriyor.

Yakın bir tarihte tanıtılması bekleniyor

OnLeaks adıyla yayın yapan Twitter hesabının sızdırdığı görseller, Galaxy A70s modelinin yaklaşan halefi hakkında bilgiler sunuyor. Render görüntülerine göre konuşacak olursak, Samsung Galaxy A70e 6.1 inç olacağı iddia edilen damla çentikli bir ekranla gelecek. Üçlü arka kamera kurulumuna sahip olması beklenen Galaxy A70e'nin parmak izi okuyucusunun da yine arka panelde olacağını görüyoruz.

Samsung Galaxy A70e modelinin render görüntüleri sızdı Tam Boyutta Gör

Dikkat çeken detaylardan biri ise 3.5mm kulaklık girişinin yer alacağı cihazın, bağlantı noktası olarak USB-C yerine microUSB ile gelecek olması. 156,8 x 76,45 x 9,35 mm ebatlarındaki Galaxy A70e'nin ne zaman tanıtılacağı ve fiyatının ne olacağı konusunda ise henüz sızdırılmış bir bilgi yok.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim