Anlık Bildirim

Galaxy Note 10 kullanıcıları, S Pen sorunlarından şikayetçi

Galaxy Note 10 ve Note 10+ kullanıcıları, Samsung'un yaptığı son güncellemelerden sonra S Pen ile ilgili sorun yaşadıklarını bildiriyorlar.

Galaxy Note 10 kullanıcıları, S Pen sorunlarından şikayetçi Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10+ model akıllı telefon sahipleri, son zamanlarda yaşadıkları S Pen sorunlarından şikayetçi durumdalar. Sorun, Mart veya Nisan 2021 güvenlik yaması yükledikten sonra aktif olarak görülmeye başladı.

Güncellemeler sonrasında Samsung'un 2019'da piyasaya sürülen amiral gemisi akıllı telefonlarında, zaman zaman S Pen kaleminin bağlantısının kesilmesine neden olan bir sorun var. Bu, Air Actions dahil bazı özelliklerin çalışmamasına neden oluyor. S Pen'in devre dışı bırakılması sorunu tamamen yeni olmasa da, son zamanlarda şikayetlerin sayısı arttı. Kullanıcılar bu sorundan memnun değil ve Samsung'u sorunu düzeltmeye çağırıyorlar.

Galaxy Note 10 kullanıcıları, S Pen sorunlarından şikayetçi

Samsung sorunu henüz çözmedi

Cihaz sahiplerinden bazılarına göre, S Pen'i akıllı telefondaki yuva kısmından çıkarır çıkarmaz bir bağlantı kesme hatasıyla karşılaşıyorlar. S Pen'i tekrar bağlasanız bile sorun devam ediyor. Kullanıcılar, S Pen'in Galaxy Note 10 ve Galaxy Note 10+ ile bağlantısı kesilmesine rağmen ekranda gezinmek, kaydırmak ve dokunmak için kalemi kullanabildiklerini belirtiyorlar.

Ancak, kamera uygulaması, galeri uygulamasındaki fotoğraflarda gezinirken ve ses seviyesini kontrol etmek için Air Actions özelliğini kullanamıyorlar.  Çeşitli raporlarda, sorunun 2020 ortasından beri devam ettiği belirtiliyor. Ne yazık ki, Güney Koreli teknoloji devi bu sorunu henüz ortadan kaldırmadı ve Galaxy Note 10 akıllı telefon sahiplerine herhangi bir çözüm sunmadı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim