Bildiğiniz üzere NVIDIA ve AMD gibi ekran kartı üreticileri düzenli olarak sürücü güncellemeleri yayınlarlar. Bu özellik artık mobil yonga setlerinde de geçerli. Yani artık akıllı telefon üreticileri cihazlarındaki GPU sürücülerini güncelleme şansına sahipler.
Samsung geliştiricileri akıllı telefonlarının grafik performansını artıran özel bir uygulama geliştirdi. GameDriver uygulaması şu an için sadece Galaxy S20, Galaxy S20+, Galaxy S20 Ultra, Galaxy Note 20 ve Galaxy Note 20 Ultra modelleriyle uyumlu. İlerleyen dönemlerde daha fazla Galaxy telefonu desteklemesi bekleniyor.
Adreno ve Mali versiyonları var
Sürücü güncellemesi Call of Duty: Mobile, Black Desert ve Fortnite oyunlarındaki küçük GPU hatalarını düzeltmesinin yanı sıra yukarıda listelenen amiral gemisi telefonların grafik performansını optimize ediyor. Yakında bu listeye yeni oyunlar da katılacak.
GameDriver, Google'ın uygulama mağazası Play Store üzerinden indirilebilir durumda. Uygulamanın iki farklı versiyonu mevcut. Bunlardan biri Adreno grafik birimine sahip Snapdragon işlemcili cihazlar için. Diğeriyse Mali grafik ünitesi içeren Exynos'lu modeller için tasarlanmış durumda.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.gamedriver.S11Adreno650
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.samsung.gamedriver.S11MaliG77
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:


zaten üretmediğini ne biliyorsun?... :P
yakında p.vatif çıkarır bu marka. yapmadığı birşey kalmadı zaten.
İstilacı güvercinlere karşı iyi olur. 5 10 dk da bir sopayı alıp kovalamak yordu artık.
Yakında su atan F18 falanda yaparlar :)
Hazneye kezzaplı su doldurup nişan almak yapmayın böyle şeyler yahu...
Xiaomi kendini çok geliştirdi artık her alanda kaliteli işler yapıyorlar.
fışkırttığı su mermi gibi isabetli gitmeyeceği için gereksiz diye düşünmüş olabilirler.
Lazer nişangah da eklenseymiş tadından yenmezmiş.