Anlık Bildirim

Galaxy S21 Ultra, S Pen'i destekleyecek ancak kalem yuvası olmayacak

Samsung'un yeni nesil Galaxy S serisi telefonlarını ekran kalemiyle donatmayı planladığını biliyoruz. Galaxy S21 Ultra'nın S Pen'i destekleyeceği ancak cihazda kalem yuvası olmayacağı bildiriliyor.

Galaxy S21 Ultra, S Pen'i destekleyecek ancak kalem yuvası olmayacak Tam Boyutta Gör

Samsung'un bir sonraki Galaxy S serisi telefonlarını ekran kalemiyle donatmayı planladığına dair söylentileri daha önce duymuştuk. Mobil sektörün güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Ice universe (@UniverseIce), Galaxy S21 Ultra modelinin kesin olarak S Pen desteği sunacağını söyledi. Ancak her şey burada bitmiyor.

Ice universe'ün istihbaratlarına ek olarak Samsung ürünleriyle ilgili doğru tahminleriyle tanınan bir başka duyumcu olan Max Jambor (@MaxJmb), Galaxy S21 Ultra'nın S Pen'i destekleyeceğini ancak akıllı telefonun Galaxy Note serisi gibi kalem yuvasına sahip olmayacağını bildirdi.

Kalem nereye takılacak?

Görünüşe bakılırsa kullanıcıların S Pen'i ayrıca satın almaları gerekecek. Bir başka soru da kalemin nereye takılacağı? Her seferinde cepten çıkarmanın pek uygun olmayacağı kesin. Max Jambor akıllı telefonun arkasında, Galaxy Tab S7'de olduğu gibi S Pen'in tutturulabileceği bir manyetik girinti görebileceğimizi düşünüyor.

Galaxy S21 Ultra, S Pen'i destekleyecek ancak kalem yuvası olmayacak Tam Boyutta Gör

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6537 kez okundu.
12 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Samsung, Galaxy S21 Ultra ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim