Anlık Bildirim

Samsung Galaxy S serisi S Pen'le buluşuyor

Kore basınında yer alan haberlere göre Samsung, Galaxy S serisi telefonlarını ekran kalemiyle donatmayı planlıyor. S Pen'li ilk model önümüzdeki yıl çıkış yapacak Galaxy S21 Ultra olabilir.

Samsung Galaxy S serisi S Pen'le buluşuyor Tam Boyutta Gör

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Galaxy S serisi telefonlarını ilk kez S Pen kalemle donatmaya hazırlandığı bildiriliyor. Şirket bu planını önümüzdeki yıl piyasaya sürülecek Galaxy S21 Ultra ile devreye sokacak.

Bildiğiniz üzere S Pen şimdiye kadar sadece Galaxy Note serisi cihazlarla sunuluyordu. Bu yaz, Samsung'un ürün hattında büyük değişiklikler göreceğiz. Şirketin bu yönde ciddi kararlar aldığına dair bilgiler var.

Samsung Galaxy S serisi S Pen'le buluşuyor Tam Boyutta Gör

Galaxy Z serisine odaklanılacak

Samsung'un strateji değiştirdiği ve katlanabilir ekranlı telefonlara odaklanmaya karar verdiği belirtildi. Bu da gerçek amiral gemilerinin artık Galaxy Z serisi altında piyasaya sürüleceği anlamına geliyor.

Galaxy S ve Galaxy Note akıllı telefonlar nispeten daha zayıf olacak. Buna karşın şirket ekran kalemine sahip Galaxy 21'in alıcıların daha fazla ilgisini çekeceğini düşünüyor. Bakalım bu strateji değişikliği Samsung'un beklediği gibi sonuçlanacak mı?

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim