Anlık Bildirim

Galaxy S23 serisinde can sıkacak bir sorun ortaya çıktı

Samsung Galaxy S23, Galaxy S23+ ve Galaxy S23 Ultra modellerinde yeni bir sorun ortaya çıktı. Kullanıcılar üçüncü taraf uygulamalarda animasyon titremeleri yaşandığını söylüyor.

Galaxy S23 serisinde can sıkacak bir sorun ortaya çıktı! Tam Boyutta Gör

Samsung tarafından geçtiğimiz haftalarda tanıtılan Galaxy S23 serisi, hem kamera tasarımı hem de zengin özellikleri ile ses getirmeyi başardı. Ancak kısa süre önce sizlere akıllı telefonların birincil kamera performansı ve Space Zoom özelliğine yönelik şikayetlerin artmaya başladığından söz etmiştik.

Şimdi bu tartışmalar dinmeden akıllı telefonlar ile ilgili can sıkacak bir gelişme daha yaşandı. Çok sayıda kullanıcı, üçüncü taraf uygulamalarda animasyon sorunları yaşandığınıbildirmeye başladı.

Galaxy S23 serisinde can sıkacak sorun

Reddit ve Samsung topluluk forumlarında yapılan paylaşımlara göre Galaxy S23 kullanıcıları, Reddit, WhatsApp, Twitter ve YouTube gibi üçüncü taraf uygulamalarda gezinirken animasyonlarda titreme yaşandığını söylüyor. Raporlar ise, yeni sorunun henüz yaygın olmadığını ve yalnızca belirli kullanıcıların etkilendiğini gösteriyor. Ancak bazı şikayetler Galaxy Store'u da içerdiği için sorun üçüncü taraf uygulamalarla sınırlı olmayabilir. 

Galaxy S23 serisinde can sıkacak bir sorun ortaya çıktı! Tam Boyutta Gör
Bildirilenlere göre Samsung, Galaxy Store'da ekran yenileme hızını 60Hz'in altına düşürüyor. Bu durum yaşanan sorunu açıklıyor olabilir. Nitekim Galaxy S23 Ultra 1Hz - 120Hz, Galaxy S23 ve S23 Plus ise 48Hz - 120Hz arasında uyarlanabilir yenileme hızını destekliyor. Bununla birlikte bazı kullanıcılar, telefonu yeniden başlatmak, önbelleği silmek, RAM Plus'ı devre dışı bırakmak veya 60Hz yenileme hızına geçmek gibi adımların sorunu ortadan kaldırdığını söylüyor.

Samsung, Galaxy S23 serisinde yaşanan animasyon sorununu henüz doğrulamadı. Ancak markanın kısa süre içerisinde yeni bir yazılım güncellemesi paylaşacağını düşünüyoruz. Bu arada cihazınızda bu sorunu yaşıyorsanız önerilen çözümlerden bazılarını deneyebilir veya Samsung destekten yardım isteyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5836 kez okundu.
11 kişi, toplam 12 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galaxy S23, Teknoloji Haberleri ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim