Anlık Bildirim

Galaxy S23'ün parmak izi sorununu çözecek güncelleme yolda

Samsung, yakın zamanda Galaxy S23 telefonları için One UI 6.1 güncellemesini sundu. Güncellemeyi yükleyen kullanıcılardan bazıları parmak izi sorunları yaşamaya başladı. Samsung, durumun farkında.
samsung galaxy s23 parmak izi sorunu güncelleme Tam Boyutta Gör
Galaxy S23 serisi için yeni yayınlanan One UI 6.1 güncellemesi, birkaç yeni yapay zeka (AI) özelliği ve kullanıcı arayüzü iyileştirmesinin yanında birkaç hata da getirdi. Bazı kullanıcılar, telefonlarını One UI 6.1’e güncelledikten sonra parmak izi sorunları yaşamaya başladı. Samsung, sorunun farkında olduğunu ve yakında çözeceğini söyledi.

Parmak izi simgesi görünmüyor!

Bazı kullanıcılar, güç düğmesine basarak veya ekrana iki kez dokunarak telefonlarını uyandırdıklarında parmak izi okuyucu simgesinin çıkmadığını söylüyor. Kullanıcılar, parmaklarını parmak izi simgesinin olması gereken yere koyduklarında ekran kilidinin açılmadığını, parmaklarını kaldırdıklarında parmak izi simgesinin ekranda belirdiğini söylüyor.

Güncelleme ne zaman yayınlanacak?

Samsung, yakın zamanda yayınlayacağı güncellemeyle sorunu gidermeyi planlıyor. Güncellemenin ne zaman yayınlayacağı açıklanmadı ancak Nisan güncellemesiyle bu sorunun düzeltilmesi bekleniyor. Galaxy S24, Galaxy Z Flip 5 ve Z Fold 5, Nisan 2024 güncellemesini alan cihazlar arasında. Galaxy S23 serisinin de güncellemeyi alması yakındır.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim