Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Flip 5'in fiyatı sızdırıldı: %20'ye yakın artış var

Samsung Galaxy Z Flip 5'in Temmuz ayının son haftasında duyurulması planlanıyor. Tanıtım etkinliği yaklaşırken katlanabilir telefonun fiyat etiketi internete sızdırıldı.
Galaxy Z Flip 5'in fiyatı sızdırıldı: %20'ye yakın artış var Tam Boyutta Gör
Güney Koreli teknoloji devi Samsung yeni katlanabilir telefonlarını Temmuz sonunda düzenleyeceği etkinlikte tanıtacak. Lansmana sayılı günler kala Galaxy Z Flip 5'in nasıl bir fiyat etiketiyle piyasaya sürüleceği ortaya çıktı. Görünen o ki fiyatta ciddi bir sıçrama olacak.

Yunanistan'dan gelen fiyat bilgilerine göre Galaxy Z Flip 5'in 8 GB RAM ve 128 GB depolamaya sahip temel varyantı 1.299 euro gibi bir fiyatla satışa sunulacak. Karşılaştırma açısından Galaxy Z Flip 4'in 1.099 euro başlangıç fiyatı ile piyasaya sürüldüğünü hatırlatalım.

Galaxy Z Flip 5'in fiyatı sızdırıldı: %20'ye yakın artış var Tam Boyutta Gör

Devasa kapak ekranıyla geliyor

İnternete yansıyan bilgiler fiyat konusunda %20'ye yakın bir artış olacağını gösteriyor. Samsung Galaxy Z Flip 5, fiyat artışıyla birlikte bazı iyileştirmeler de sunacak. Cihazda 3.4 inç gibi daha büyük bir kapak ekranı göreceğiz. Önceki model 1.9 inçlik dış ekranla sunulmuştu.

Güney Koreli devin yükeseltmelerinden biri de işlemciyle ilgili olacak. Geçen yıl çıkış yapan Galaxy Z Flip 4'te Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setine yer verilmişti. Yeni model ise Snapdragon 8 Gen 2'den güç alacak. Ayırca kamera konusunda da bazı iyileştirmelerden bahsediliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim