Anlık Bildirim

DxOMark’a göre Galaxy Z Fold 3’ün kamerası Galaxy S21 Ultra’dan daha iyi

Mobil cihazların kamerasını puanlaması ile bilinen DxOMark, Galaxy Z Fold 3’e, Galaxy S21 Ultra’dan daha yüksek bir puan verdi. Siteye göre Z Fold 3, daha güvenilir bir kamera performansı sunuyor.

Galaxy Z Fold 3'ün kamerası, Galaxy S21 Ultra'nın önüne geçti Tam Boyutta Gör

Samsung Galaxy ailesinin en iyi kamera donanıma sahip olan Galaxy S21 Ultra, endüstrinin de en gelişmiş kameralarından biri olarak duruyor. iPhone 13 Pro Max ile kafa kafaya giden Galaxy S21 Ultra, güvenilir ve esnek bir kamera deneyimi sunuyor. Ancak DxOMark’a göre Galaxy Z Fold 3, Galaxy S21 Ultra’dan daha iyi bir fotoğraf deneyimi sunuyor.

Galaxy Z Fold 3, S21 Ultra’nın bir puan önünde

DxOMark; akıllı telefonları, lensleri ve kameraları bilimsel olarak değerlendiren ve karşılaştıran bağımsız bir kuruluş olarak kuruldu. Geçtiğimiz yıllarda birçok popüler telefonun puanlamasını yapan DxOMark, geçtiğimiz günlerde Galaxy Z Fold 3 testini de tamamladı. DxOMark, Galaxy Z Fold 3’e 124 puan verirken, Snapdragon işlemcili Galaxy S21 Ultra’ya 123 ve Exynos işlemcili Galaxy S21 Ultra’ya ise 121 puan vermişti.

Galaxy Z Fold 3'ün kamerası, Galaxy S21 Ultra'nın önüne geçti Tam Boyutta Gör

DxOMark’a göre Galaxy Z Fold 3, S21 Ultra’ya göre hareketsiz görüntülerde videolarda daha düşük tozlanmaya sahip fotoğraflar çekiyor. Ayrıca Z Fold 3’ün daha güvenilir otomatik odaklama performansına, biraz daha iyi pozlama ve renklere sahip olduğu da eklenmiş.

DxOMark’ın bu şekilde puanlama yayınlanmasının ardından birçok Samsung hayranı, Galaxy S21 Ultra’nın kamerasının daha iyi olduğunu belirtti. Sizce Galaxy Z Fold 3 mü daha iyi kamera performansına sahip yoksa Galaxy S21 Ultra mı? DxOMark’ın akıllı telefon sıralamasına buradan ulaşabilirsiniz.

Kaynakça https://www.sammobile.com/news/galaxy-z-fold-3-camera-better-galaxy-s21-ultra-dxomark/ https://www.dxomark.com/samsung-galaxy-z-fold3-5g-camera-review-big-improvement/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim