Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 4 dahili S-Pen yuvasına sahip olmayacak

Samsung’un sevilen katlanabilir akıllı telefon serisi Galaxy Z Fold bu sene tanıtılacak üyesi Fold 4’te dahili S-Pen yuvası olacağına kesin gözüyle bakılıyordu ancak görünüşe göre durumla değişmiş.

Galaxy Z Fold 4 dahili S-Pen yuvasına sahip olmayacak Tam Boyutta Gör

Samsung’un sevilen katlanabilir akıllı telefon serisi Galaxy Z Fold, 2021 yılındaki Z Fold 3 modeli ile S-Pen desteğine kavuşmuştu. Tıpkı S21 Ultra gibi Z Fold 3 de S-Pen destekliyordu ancak S-Pen yuvasına sahip değildi. S22 Ultra ile Galaxy Note markasını öldüren Samsung, S-Pen’i daha farklı cihazlara getireceğini belirtmişti. Bu noktada dahili S-Pen yuvasın en çok sahip olması beklenen cihaz Galaxy Z Fold 4’tü ancak Samsung, bu konuda fikrini değiştirmiş.

Galaxy Z Fold 4, S-Pen slotuna sahip olmayacak

Şubat ayında, Galaxy Z Fold 4’ün S-Pen yuvasına sahip olacağı ile ilgili ilk iddialar gelmişti. Samsung’un Z Fold serisine S-Pen yuvası koyacak olması Galaxy Note serinin öldürülmesine üzülenlere biraz da olsa sevinç vermişti. Ancak Samsung, bu konuda fikrini değiştirmişe benziyor. Samsung’a yakın kaynakları ile bilinen Ice Universe, Galaxy Z Fold 4’ün S-Pen yuvasına sahip olmayacağını belirtti. Görünüşe göre Galaxy Z Fold 4, önceki nesille göre daha küçük ve ince olacak bu yüzden Samsung, S-Pen yuvası fikrinden vazgeçmiş durumda. Cihazın önceki nesile göre nasıl bir boyuta sahip olacağı bilinmiyor ancak daha ince olması, katlanabilir akıllı telefonların kullanımını kolaylaştıracaktır.

Samsung, her ne kadar Z Fold 4’e S-Pen yuvası koymayacak olsa bile büyük ihtimalle S-Pen kullanımını kolaylaştıracak aksesuarlar geliştirecektir. Bakalım katlanabilir akıllı telefon pazarının lideri Samsung, Galaxy Note markasını katlanabilir telefonlar içerisinde devam ettirecek mi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim