Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 5’in Thom Browne versiyonu ufukta göründü

Geçtiğimiz yıllarda birçok cihazı için Thom Browne versiyonu üreten Samsung, firmayla birlikte çalışmaya devam ediyor. Samsung’un sosyal medya gönderisi, Z Fold 5’in Thom Browne sürümüne işaret ediyor
Galaxy Z Fold 5'in Thom Browne versiyonu yolda Tam Boyutta Gör
Geçtiğimiz yıllarda lüks giyim markası Thom Browne ile birlikte çalışmaya başlayan Samsung, bu ortaklık dahilinde Galaxy Z Fold 2, Galaxy Z Fold 3, Galaxy Z Flip 3, Galaxy Buds 2 ve Galaxy Watch 4 cihazlarının özel sürümlerini piyasaya sürmüştü. Resmi olarak firmaların ortaklığı devam etse de Samsung, geçtiğimiz yıl tanıttığı Galaxy Z Fold 4 ve Z Flip 4 için Thom Browne sürümleri piyasaya sürmemişti ancak görünüşe göre Samsung, bu sene Thom Browne serisini genişletecek.

Galaxy Z Fold 5’in yeni sürümü yolda

Samsung Mobile, X platformu üzerinden yeni bir video paylaştı. Thom Browne ile yeni ortaklığını kutlayan bu video, Galaxy Z Fold tarzı katlanmış ve Thom Browne şeritlerine sahip bir peçeteye yer veriyor. Böylece Samsung, Galaxy Z Fold 5’in Thom Browne versiyonun yolda olduğunu belirtmiş oldu.

Samsung veya Thom Browne henüz cihazı resmi olarak duyurmadı bu nedenle Galaxy Z Fold 5’in yeni versiyonunun detayları henüz bilinmiyor ancak geçtiğimiz yıllarda Samsung, Thom Browne sürümü cihazlarını kulaklık, akıllı saat, saat kayışı ve telefon kılıfı içeren özel bir paket ile satışa sunmuştu. Bu nedenle Galaxy Z Fold 5’in yanı sıra Galaxy Watch 6 ve Galaxy Buds 2 Pro’nun da Thom Browne versiyonları ile yenilenmesi bekleniyor. Galaxy Z Flip 5'in de böyle bir sürüme sahip olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor. Thom Browne tarzı özel bir tasarıma sahip olacak cihazlar, muhtemelen yalnızca seçili ülkelerde piyasaya sürülecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim