Anlık Bildirim

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5'in depolama seçenekleri belli oldu

Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5 modellerinin depolama seçenekleri sızdırıldı. Yaklaşan katlanabilir telefonlar, üç farklı depolama sürümü ile geliyor. İşte detaylar   
Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5'in depolama seçenekleri belli oldu! Tam Boyutta Gör
Uzun zamandır söylentiler ile gündemde olan Samsung Galaxy Z Fold 5 ve Galaxy Z Flip 5 özellikleri iyiden iyiye netleşmeye başladı. Peki yılın ikinci yarısında tanıtılması beklenen katlanabilir telefonlar, beraberinde ne farklılıklar getirecek? Bugün Sammobile, cihazların depolama seçeneklerine açıklık getirdi.

Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5'in depolama seçenekleri belli oldu

Bildirilenlere göre Galaxy Z Fold 5 ve Flip 5, Galaxy S23 ailesine benzer şekilde üç farklı depolama seçeneğine sahip olacak. Buna göre Galaxy Z Fold 5'in 256 GB, 512 GB ve 1 TB depolama varyantlarında geleceği belirtiliyor. Galaxy Z Flip 5 ise 128 GB, 256 GB ve 512 GB sürümleri ile karşımıza çıkacak. Ayrıca sızıntı kaynağı, 128 GB temel Galaxy Z Flip 5'in UFS 3.1, geri kalan sürümlerin ise UFS 4.0 ile tanıtılacağını bildirdi.

Bilmeyenler için Galaxy Z Fold 5'in ekran kırışıklığını önleyecek yeni bir menteşe tasarımına sahip olması bekleniyor. Ayrıca cihazın özel bir S-Pen yuvası içereceği de belirtiliyordu ancak yakın tarihli bir rapor böyle bir gelişmenin planda olmadığını bizlere gösterdi. Ailenin dikey katlanabilir modeli Galaxy Z Flip 5 ise, 3,26 inçten daha büyük bir kapak ekranı ile karşımıza çıkacak. Ancak tüm bunları öğrenmek için bir süre daha beklememiz gerektiğini belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim