Anlık Bildirim

Galaxy Z Fold 6'ya ait prototip görüntüleri paylaşıldı: İşte yeni tasarımı

Samsung, bir sonraki katlanabilir telefonu Galaxy Z Fold 6 özelinde büyük bir değişikliğe hazırlanıyor. Akıllı telefonun tasarımına ait yeni prototip görüntüleri ortaya çıktı. 
Galaxy Z Fold 6'ya ait görüntüler paylaşıldı! İşte yeni tasarımı Tam Boyutta Gör
Önümüzdeki yaz aylarında tanıtılacak Galaxy Z Fold 6 ve Flip 6 için Samsung'un çalışmaları sürüyor. Hatırlayanlar olacaktır, daha önce Galaxy Z Fold 6'nın en boy oranı özelinde baştan aşağı değişeceğinden sizlere bahsetmiştik. Geçtiğimiz saatlerde ise, katlanabilir modele ait bir dizi prototip görüntüsü ortaya çıktı. 

Galaxy Z Fold 6'ya ait prototip görüntüleri paylaşıldı

Bildiğiniz gibi katlanabilir telefonlar, geçmişten günümüze uzunca bir yol kat etti. Ancak Google Pixel Fold'u ayırdığımızda, ana akım modellerin dar ve uzun yapısı pek çok kişi tarafından beğenilmiyor. Samsung ise, Galaxy Z Fold 6 özelinde bu kararından geri dönmeyi planlıyor. Niketim sızdırılan patent dosyaları da bunu doğrular nitelikte.

Galaxy Z Fold 6'ya ait görüntüler paylaşıldı! İşte yeni tasarımı Tam Boyutta Gör
Galaxy Z Fold 6'ya ait olduğu iddia edilen görüntülerde, daha ince bir tasarıma ek olarak çok daha geniş bir profile bakıyoruz. Bu da dış ekranın standart akıllı telefonlara yaklaşacağını gösteriyor. Buna ek olarak ekran üzerindeki yük, düzgün ve eşit bir şekilde dağıtılacak. Böylece daha iyi bir yapısal bütünlüğe işaret ediliyor. Üstelik telefonu katlarken veya açarken daha dayanıklı bir hissiyat uyandıracağı da söylenenler arasında. 

Bu değişikliğin ayrıntıları şu an için belirsiz ancak resmi duyuruya 5 aydan daha az bir süre kaldı. Dolayısıyla yeni tasarıma ait detayların yakın gelecekte gelecekte paylaşılacağını düşünüyoruz. Ayrıca Galaxy Fold 6 ve Flip 6, Exynos 2400/Snapdragon 8 Gen 4 platformu, Galaxy AI ve daha gelişmiş kamera sensörleri ile karşımıza çıkacak. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim