Anlık Bildirim

GeForce NOW'a 8 yeni oyun eklendi: GRID Legends, Call of the Sea ve daha fazlası

Popüler bulut oyun servisi GeForce Now (GAME+) hizmetinin oyun kütüphanesine bu hafta 8 yeni oyun eklendi. Yeni yapımlar arasında GRID Legends, Call of the Sea ve daha fazlası yer alıyor.
GeForce NOW'a 8 yeni oyun eklendi! GRID Legends ve daha fazlası Tam Boyutta Gör
Günümüzde GeForce Now ve Xbox Cloud Gaming gibi bulut tabanlı oyun hizmetleri oyuncular için yeni bir alternatif haline geldi. Bu bağlamda pazarında önde gelen oyuncularından Nvidia, GeForce Now kütüphanesini yeni oyunlar ile güncellemeye devam ediyor. Ülkemizde GeForce Now by Game+ ismi ile de yerelleştirilen platforma 8 yeni oyun daha eklendi.

GeForce NOW'ın yeni oyunları belli oldu!

GeForce NOW’a bu hafta eklenen popüler oyunlar arasında Hotel Renovator, Clash: Artifacts of ChaosFigment 2: Creed ValleyMonster Energy Supercross – The Official Videogame 6Big Ambitions, Scars AboveGRID Legends ve Call of the Sea dahil olmak üzere 8 farklı yapım yer alıyor. 

Yeni yapımlar arasından ise özellikle Call of the Sea ve Electronic Arts’ın yarış oyunu Grid Legends'in ön plana çıktığını belirtelim. Ayrıca duyuruya ek olarak Nvidia, GeForce RTX 4080 ile desteklenen RTX 4080 SuperPOD üyelik seçeneğinin artık Chicago ve Montreal bölgelerinde erişime açıldığını duyurdu. 

Halihazırda 1500’den fazla oyuna destek sunan GeForce Now (GAME+) platformuna aylık 140 TL ücret ile ulaşılabiliyor. 3 aylık ve 6 aylık Premium paketin ücretleri ise sırasıyla 300 ve 600 TL.

 GeForce Now'da Bu Hafta

  • Hotel Renovator
  • Clash: Artifacts of Chaos
  • Figment 2: Creed Valley
  • Monster Energy Supercross – The Official Videogame 6
  • Big Ambitions 
  • Call of the Sea 
  • GRID Legends
  • Scars Above
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim