Anlık Bildirim

GeForce Now'ın İstanbul sunucusunun açılış tarihi açıklandı

Nvidia'nın bulut tabanlı oyun platformu GeForce Now'ın İstanbul'dan hizmet verecek yeni sunucuları önümüzdeki haftalarda açılacak. GeForce Now'ın Türkiye fiyatına düzenleme yapıldı. Detaylar burada.

GeForce Now'ın İstanbul sunucusunun açılış tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

Ülkemizde Turkcell GAME+ iş birliği ile faaliyet gösteren GeForce Now’ın ikinci sunucusu açılıyor. İstanbul’an hizmet verecek yeni sunucuların Temmuz ayının ilk haftasında kullanıma sunulacağı duyuruldu.

GeForce Now’ın Türkiye’deki ilk sunucuları Ankara’ya konumlandırılmıştı. Ankara'ya ek olarak hizmet verecek İstanbul sunucuları sayesinde İstanbul’a yakın kullanıcıların daha az gecikmeyle bağlanacak. Ankara sunucusundaki kuyruk azalacak. Kullanıcılar, Premium paketteki bekleme sürelerinden rahatsızlıklarını dile getirmişti. İstanbul sunucusu ile birlikte kuyruktaki süretkisi olmazsa Türkiye’nin farklı bölgelerine sunucu açılabilir.

GeForce Now'ın İstanbul sunucusunun açılış tarihi açıklandı Tam Boyutta Gör

GeForce Now by GAME+ fiyatında düzenleme yapıldı. Üç ay kampanyalı Premium üyelik 179,70 TL’ye yani aylık 59,90 TL’ye sunuluyor. GAME+’ın kullanıma sunulduğu ilk günlerde üç aylık kampanyalı paket ayda 49,90 TL’ye denk geliyordu ancak lansman kampanyası tek seferlikti. Bu seferki kampanya kalıcı olarak sunuluyor. Üç ayın sonunda aynı fiyattan üyeliğinizi uzatabileceksiniz. Bir aylık almak isterseniz 74,90 TL ödemeniz gerekiyor. Basic paket ise halen ücretsiz olarak sunuluyor.

GeForce Now GAME+ platformunda en çok oynananlar

Türk oyuncular GAMEPUS’ın 15 Mart’taki ticari lansmandan bugüne kadar toplam 1 milyon 800 bin tekil oturumda 2 milyon saat oyun oynadı. Oyuncuların platformda en çok oynadığı oyun League of Legends olurken bunu sırasıyla; Counter Strike: Global Offensive, Rust, Mount & Blade II: Bannerlord, The Witcher® 3: Wild Hunt, Apex Legends™ ve Tom Clancy's Rainbow Six® Siege takip etti.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14344 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Türkiye Haberleri, geforce now ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim