Anlık Bildirim

GeForce RTX 4060 Ti çıkar çıkmaz fiyatı düştü

Performans konusunda pek de beklendiği gibi olmayan Nvidia GeForce RTX 4060 Ti, üzerine bir de Radeon RX 7600 ekran kartı çıkınca fiyatında indirim yapmaya başladı.
Nvidia Tam Boyutta Gör
Ekran kartı pazarının giriş segmenti adeta cadı kazanına döndü denebilir. Nvidia ve AMD arka arkaya yeni model hamlesi yaparken şimdi de fiyat konusunda hamleler gelmeye başladı. İlk adım Nvidia’dan.

GeForce RTX 4060 Ti fiyatı düştü

Nvidia alt seviyede oyuncuları hedefleyen GeForce RTX 4060 ve RTX 4060 Ti ekran kartlarını piyasaya sürmüştü. AMD de giriş seviyesinde tatmin edici bir performans sunan Radeon RX 7600 ile çıka gelmişti.

Her ne kadar GeForce RTX 4060 Ti ekran kartı testlerde rakibine yüzde 25 civarında fark atsa da oyuncuların ilgisini çekememiş gibi görünüyor zira Nvidia hemen fiyat düşürme hamlesi yaptı. 439 Avro olarak piyasaya çıkan kart 419 Avroya kadar indi.

Diğer taraftan GeForce RTX 4060 Ti 8GB ekran kartının performans anlamında RTX 3070 ekran kartına zar zor yetişebilmesi de oyuncular açısından etkileyici bir unsur oldu. Oyuncular bir konsol almanın daha ekonomik olduğunu düşünüyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15440 kez okundu.
22 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
GeForce RTX 4060 Ti, nvidia ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim