Anlık Bildirim

Getir'in yeni özelliği GetirYemek Masa kullanıma sunuldu

Getir, restoranda verilen yemek siparişlerinde müşterilere yüzde 30'a varan indirim sunan GetirYemek Masa özelliğini kullanıma sundu. GetirYemek Masa, İstanbul'da faaliyete geçti.
Getir'in yeni özelliği GetirYemek Masa kullanıma sunuldu Tam Boyutta Gör
Online yemek siparişi sektörünün iki önemli oyuncusundan biri olan GetirYemek, yeni hizmeti GetirYemek Masa’yı duyurdu. GetirYemek ile yemek siparişini kapıya getiren Getir şimdi de GetirYemek Masa ile restoranda yemek yiyen müşterilere indirim imkanı sunuyor. Müşteriler, restoranda yedikleri yemek siparişleri için yüzde 30'a varan indirimden yararlanıyor.

GetirYemek Masa hakkında konuşan GetirYemek Genel Müdürü Yasemin Şişik Çelikboy, “GetirYemek Masa ile kullanıcılarımız sadece adreslerine verdikleri siparişlerde değil, gittikleri restoranlarda da GetirYemek avantajlarından faydalanabilecekler. Öte yandan, iş ortağımız olan restoranların da yeni müşterilerle tanışıp işlerini büyütmelerine destek olacağız” dedi.

Yüzde 30 indirim

Şirketten yapılan açıklamaya göre lansmana özel olarak sınırlı süre boyunca  GetirYemek Masa üye restoranlarında hesap öderken, uygulama üzerinden aldıkları kodu gösterdiklerinde yüzde 30’a varan indirimden faydalanacak. İlk olarak İstanbul’da 500’den fazla restoranda hayata geçen GetirYemek Masa, önümüzdeki dönemde yeni şehirlerde ve yeni restoranlarda hizmet verecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10814 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
getir, Türkiye Haberleri ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim