Anlık Bildirim

Getir Kurucusu Salur: "Londra'da 6 rakibimizin toplamının iki katı iş yapıyoruz"

Getir Kurucusu Nazım Salur, Getir'in yurt dışı operasyonları hakkında açıklamalarda bulundu. Girişimcilere çeşitli tavsiyelerde bulundu.                           

Getir Kurucusu Salur'dan yurt dışı hakkında açıklama Tam Boyutta Gör

2021’de yurt dışında hizmet vermeye başlayan Getir, şu anda 8 ülkede faaliyet gösteriyor. Getir Kurucusu Nazım Salur, şirketin yurt dışı operasyonları hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Getir’in yurt dışındaki ilk durağı olan Londra’da rakiplerinin toplamının iki katı kadar iş yaptıklarına dikkat çekti.

Getir Kurucusu Salur, Londra'da geçen yılın Ocak ayı sonunda işe başladıklarını anımsatarak, "Orada 6 tane rakip vardı. Şu an biz 6 rakibin toplamının iki katı iş yapıyoruz. Daha bir sene de dolmadı. Yani gittiğimiz zaman da oradaki zayıf bir oyuncu olmak üzere gitmiyoruz. Gidip gerçekten kuvvetli bir iş yapmaya çalışıyoruz. Bunun için kaynağımız da var. Kaynağı korkmadan kullanıyoruz. Buradaki motivasyon, yani şirketin ana hedefi büyüme üzerine şu anda. Tabii ki uzun vadeli hedefimiz, karlılık ve kardan değer yaratmak." ifadelerini kullandı.

Getir Kurucusu Nazım Salur, girişimci gençlere seslenerek çabuk pes etmemeleri tavsiyesinde bulundu. Nazım Salur şunları söyledi:

“İlerledikçe yeni detaylar ve zorluklar çıkıyor. İyi bir start-up'ta beklenmeyen bir sürü şey çıkacaktır. Yeni start-up kuran arkadaşlar, baştan her şeyi hesaplayabileceklerini hiçbir zaman zannetmesinler. Çabuk pes etmesinler. Bu, bir kısa mesafe yarışı değil, bir maraton. İyi şirketler 10 ila 20 yılda ortaya çıkıyor. Teknolojide de bu böyle. 20 yıllık perspektifle bakmak lazım. İkinci tavsiye 'Ben bunu yaparım, birkaç sene sonra da satarım' diye yapmasınlar. Bu biraz inşaatı, içinde oturmak için değil de satmak için yapmak gibi oluyor. Evi oturmak için sağlam yap, ileride yine satarsın. Uzun vadeli bakmak lazım. Satmak için değil, uzun vadede tüm dünyaya yaymak için kursunlar işleri. Bu yapılabilir bir şey."

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim