Anlık Bildirim

Giriş seviyesi iPhone 12, iPhone 11'den ucuz olabilir

UBI Research analisti Chung-Hoon Lee, Apple'ın yeni nesil iPhone modelleriyle ilgili fiyat öngörülerini paylaştı. Lee'ye göre giriş seviyesi iPhone 12, 600 ila 700 dolar arası bir fiyatla gelecek.

Giriş seviyesi iPhone 12, iPhone 11'den ucuz olabilir Tam Boyutta Gör

Apple'ın iPhone 12 serisini ne zaman tanıtacağı henüz belli değil ancak akıllı telefonlarla ilgili detaylar internete düşmeye devam ediyor. En ilgi çekici sızıntılar da şüphesiz ki fiyat etiketiyle ilgili olanlar.

UBI Research analisti ve endüstri uzmanı Chung-Hoon Lee, iPhone 12'nin başlangıç modelinin iPhone 11'den bile daha uygun fiyata sahip olabileceğini söylüyor.

Deneyimli analiste göre giriş seviyesi iPhone 12, 600-700 dolar arasında bir fiyatla satışa sunulacak. Bu da akıllı telefonun, 700 dolar gibi bir fiyatla çıkış yapan iPhone 11'den daha ucuz olabileceği anlamına geliyor.

Giriş seviyesi iPhone 12, iPhone 11'den ucuz olabilir Tam Boyutta Gör

BOE, ekran için uygun fiyat verebilir

Şirketin cihazda 5.4 inç OLED ekrana yer vermesi bekleniyor. Apple ekran panelini LG veya Samsung yerine Çinli BOE'den daha uygun fiyata tedarik edebilir. Bu da akıllı telefonun maliyetini düşürecek.

6.1 inç ekranlı iPhone 12 modelinde de OLED panel kullanılacağı bildiriliyor. Bu cihazın fiyat etiketi yaklaşık 750 dolar olacak.

iPhone 12 Pro ve 12 Pro Max'in ise sırasıyla 6.1 ve 6.7 inç ekranla gelmesi bekleniyor. Pro versiyonunun fiyatı 1.000 dolardan başlayacak. Pro Max'in ise 100 dolar daha pahalı olacağı bildiriliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
14666 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
iphone 12, iphone 11 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim