Anlık Bildirim

GM 21 Pro tanıtıldı: Helio G90, 48MP kamera ve fazlası

Yerli akıllı telefon üreticisi General Mobile, yeni akıllı telefon modeli GM 21 Pro'yu tanıttı. GM 21 Pro özellikleri ve fiyat bilgisi de dahil olmak üzere tüm detaylar haberimizde.

GM 21 Pro özellikleri Tam Boyutta Gör

General Mobile’ın büyük bir merakla beklenen yeni akıllı telefonu GM 21 Pro tanıtıldı. Önümüzdeki iki gün boyunca iki model daha gelecek. Firma ilk olarak Pro versiyonunu piyasaya sürmeyi tercih etmiş. 

Neler sunuyor?

GM 21 Promodelinde 6.67 inçlik 1080x2400 piksel çözünürlüğünde çentikli bir ekran bizi karşılıyor. Ekran-kasa oranı oldukça geliştirilirken parmak izi okuyucu da arka kısma entegre edilmiş. Arka kısımda kavisli yapı sayesinde tutuş konforu sağlanıyor. 

12nm sürecinde Helio G90 yonga setinden gücünü alan telefonda 6GB LPDDR4X RAM bellek ve 128GB UFS 2.1 depolama belleğine yer verilmiş. 5000mAh kapasiteli batarya için bir hızlı şarj değeri belirtilmemiş. 

Arka kısımda 48MP çözünürlüğünde ana sensör yer alırken 5MP çözünürlüğünde ultra geniş açılı, 2MP çözünürlüğünde makro ve derinlik sensörleri ona yardımcı oluyor.

GM 21 Pro fiyatı

İşbu fiyata geldiğinde ise GM 21 Pro için belirlenen fiyat etiketi 2799TL olarak karşımıza çıkıyor. Hali hazırda ön siparişte olan telefonun 1 Haziran itibariyle resmi olarak satışa sunulacağı belirtiliyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
15849 kez okundu.
17 kişi, toplam 18 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
general mobile, gm 21 pro ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim