Anlık Bildirim

Gmail'in yeni özelliğiyle tanıtım e-postalarını sonlandırmak kolaylaşacak

Gmail Android uygulaması yakında kullanıcıların spam tanıtım e-postalarını hızlıca sonlandırmasına yardımcı olacak yeni bir özellikle güncellenecek.             
gmail android uygulaması abonelikten çıkma Tam Boyutta Gör
Android için Gmail uygulaması, yakında gelecek güncellemeyle kullanıcıların depolama alanın dolduran tanıtım maillerinden hızlı bir şekilde kurtulmasına yardımcı olacak yeni bir özellik kazanacak. "Aboneliği İptal Et" düğmesi daha dikkat çekici bir noktada olacak.

Dikkat çekici abonelik iptali butonu

Otomatik gönderilen e-postaların çoğunda altta abonelikten çıkmak için bir bağlantı yer alıyor; buna tıklandığında gelecekte o göndericinin e-posta göndermesi engelleniyor ancak çok sayıda abonelik sonlandırmaya çalışılıyorsa bu durum sıkıcı olabiliyor. Gmail, kısa bir süre önce bunu kısmen otomatikleştirmek için bir seçenek ekledi. Google, belli bir gönderenden gelen e-postaların açılmadığını fark ederse abonelikten çıkmak için öneride bulunuyor. Webde bu özellik yıllardır destekleniyor ancak mobilde çok kararlı çalışmıyor.

Yakında Google uygulaması (ilk olarak Android’de), “Abonelikten Çık” bağlantısını daha dikkat çekici noktaya taşıyacak. Daha doğrusu abonelikten çıkma butonu e-postanın üst kısmına doğru daha belirgin bir şekilde gösterilecek. Ancak, aboneliğin iptal edilebildiği e-postalarda otomatik olarak görüneceği söyleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim