Anlık Bildirim

Gmail uygulamasında yerleşik çeviri dönemi başladı

Google, Gmail'in mobil platformlar için yerleşik çeviri özelliği kazandığını duyurdu. Peki hem Android hem de iOS için kulanıma sunulan bu özellik nasıl çalışıyor? İşte detaylar.
Gmail uygulamasında yerleşik çeviri dönemi başladı! Tam Boyutta Gör
Google'ın e-posta hizmeti Gmail yeni özellikler ile güncellenmeye devam ediyor. Bildiğiniz gibi e-posta platformu, bir süredir web tarayıcılar için yerleşik çeviri özelliği sunuyor. Ancak uygulamanın hem iOS hem de Android sürümü bu özelliği kaçırmış durumda. Ancak bu durum çok yakında değişecek. Bugün Google, yerleşik çeviri özelliğinin hem Android hem de iOS için erişime açıldığını duyurdu. 

Gmail uygulamasında yerleşik çeviri dönemi başladı

Yeni özellikle birlikte Gmail uygulaması, e-posta içeriğinin dilini otomatik olarak algılıyor ve e-postanın üst kısmında, kullanıcının tercih ettiği dile çevrilmesini sağlayan bir sekme görüntülüyor. Örneğin, bir e-posta Korece ise ve okumak istediğiniz dil İngilizce ise, çevrilmiş metni görmek için 'İngilizceye Çevir' seçeneğine dokunmanız yeterli.

Gmail uygulamasında yerleşik çeviri dönemi başladı! Tam Boyutta Gör
Ayrıca kullanıcılar belirli dilleri her zaman çevirmeyi veya hiçbir zaman çevirmemeyi de seçebilecekler. Google Translate hizmetini temel alan özelliğin 100'den fazla dile destek sunduğunu da belirtelim.

Yapılan duyuruda Google, yerleşik çeviri özelliğinin hem iOS hem de Android platformunda 15 güne kadar erişilebilir olacağını belirtti. Ancak Gmail Android uygulamasında bugünden itibaren kullanıma açıldığını belirtelim. Önümüzdeki günlerde ise iOS'a gelecek. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim