Anlık Bildirim

Godzilla vs. Kong inceleme puanları paylaşıldı: "Tam bir görsel şölen"

Godzilla vs. Kong'un incelemele puanları paylaşıldı. Filmin muhteşem canavar dövüşleriyle tam bir görsel şölen sunduğu ancak hikaye ve karakterler tarafında eksik kaldığı belirtiliyor.

Godzilla vs. Kong inceleme puanları paylaşıldı: 'Tam bir görsel şölen' Tam Boyutta Gör

Yılın en merakla beklenen filmlerinden olan Godzilla vs. Kong nihayer seyircilerle buluşmaya başladı. Geçtiğimiz hafta 25 ülkede vizyona giren filmin inceleme ambargosu da bugün itibarıyla kalkmış durumda.

Paylaşılan incelemelere baktığımızda Godzilla vs. Kong'un genel anlamıyla beğenildiğini görüyoruz. Eleştirmenler filmin görsel tarafına özellikle büyük övgüler yapmış. Godzilla ve King Kong'un tüm ihtişamlarıyla karşı karşıya geldiğini ve iki canavarın dövüşlerinin özellikle de beyaz perdede muhteşem göründüğü belirtiliyor.

Diğer taraftan filmin senaryosu ve insan karakterleri ise eleştirmenlerden genel anlamıyla olumsuz notlar almış. Özellikle de karakterlerin iki boyutlu ve yeterince gelişmemiş olduğu belirtiliyor. Senaryonun ise beklendiği gibi basit kaldığı ancak yine de muhteşem dövüşlerin yanında tatmin edici bir deneyim sunduğu yönünde ifadeler kullanılmış.

Eleştirmenlerin ifadelerine göre Godzilla vs Kong, serideki en iyi aksiyon sahnelerine sahip. İki dev canavarın dövüşünü izlemek isteyenler için film tam olarak bekleneni verecek gibi görünüyor. Ancak görsellikten daha fazlasını arayanlar biraz hayal kırıklığına uğrayabilir.

Metacritic: 65 / Rotten Tomatoes: %83

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim