Anlık Bildirim

Godzilla vs. Kong'tan 'spoiler içeren' son fragman yayınlandı

Godzilla vs. Kong filminden son bir fragman daha yayınlandı. Çin'e özel paylaşılan fragmanda çok önemli bir spoiler yer alıyor.

Godzilla vs. Kong'tan 'spoiler içeren' son fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör

Yılın en büyük filmlerinden olan Godzilla vs. Kong için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Önümüzdeki hafta seyircilerle buluşacak  olan filmden bugün bir final fragmanı daha yayınlandı.

Çinli sosyal medya platformu Weibo üzerinden paylaşılan yeni fragmanda önemli bir spoiler yer alıyor. Videonun sonunda Mechagodzilla'yı görüyoruz. Godzilla hayranları Mechagodzila'nın filmde yer alacağı konusunda bir süredir teoriler üretiyordu ancak kesinleşen bir şey yoktu. Yeni fragman böylece bunu da açığa çıkarmış oldu. Godzilla vs. Kong'un artık çok bir sürprizi kalmadı gibi. 

Godzilla vs. Kong filmi 31 Mart'ta HBO Max platformunda seyircilerle buluşacak. Filmin Türkiye'de ise sinemalarda yayınlanacağını açıklandı. Sinemaların ülkemizde 1 Nisan'da tekrar seyirci ağırlamaya başlayacağı açıklanmıştı, bu durumda önümüzdeki ay Godzilla vs. Kong'u beyaz perdede izleyebileceğiz.

Godzilla vs. Kong şu anda tüm dünyada büyük bir heyecan oluşturmuş durumda. Filmin Ocak ayında yayınlanan ilk fragmanı, Warner Bros'un en çok izlenen fragmanlarından birisi olmayı başarmış ve sosyal medyada da uzun süre gündemde kalmıştı.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
25224 kez okundu.
8 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
godzilla vs. kong, godzilla vs. king kong ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim