Anlık Bildirim

Goodyear ReCharge tükenmeyen lastiği duyurdu

ReCharge olarak adlandırılan ve Goodyear'ın deneysel olarak ürettiği lastiğin ortasında aynı kahve kapsüllerini andıran kapsül yuvası bulunuyor. Kapsüldeki madde lastiğin dış kısmını oluşturuyor.

Goodyear ReCharge tükenmeyen lastiği duyurdu

Goodyear lastik firması, fütüristik, çevreci ve kişilerin sürüş tarzına uyum sağlayan, eskiyip düzleşmeyen lastik geliştirdi.

ReCharge olarak adlandırılan ve Goodyear'ın deneysel olarak ürettiği lastiğin ortasında aynı kahve kapsüllerini andıran kapsül yuvası bulunuyor. Kapsül bölümünün içerisine lastiğin dış kısmını oluşturan lifleri depolayan kapsüller yerleştiriliyor. Lastiğin ReCharge adının da buradan geldiği belirtiliyor.

Kış geldiğinde veya sürücüler kötü hava şartları ile karşılaştığında lastiklerini yeni lastiklerle değiştirmek yerine lastiğin ortasında bulunan yuvaya kış lastiği formu içeren yeni kapsül takıyor.

Firma ayrıntılı bilgi paylaşmadı

Goodyear ReCharge tükenmeyen lastiği duyurdu

Goodyear; kapsül içerisindeki madde ve maddenin bileşenleri hakkında ayrıntılı bilgi vermemekle birlikte kapsülde bulunan maddenin sıvı formda olduğu basına yansıyan bilgiler arasında yer alıyor. Ayrıca kapsül içerisinde bulunan ve lastiğin dış kısmını oluşturan madde geliştirilirken örümcek ağı yapısından ilham alındığı belirtiliyor.

Son olarak kullanıcının lastik rengini akıllı telefon yardımıyla istediği zaman değiştirebileceği de firmanın paylaştığı tanıtım videosunda görülüyor.

Lastiğin detaylı fotoğraflarına galeriden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10614 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Galeri, otomobil ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim