Anlık Bildirim

Google Arama'nın yeni özelliği, güvenilmez sonuçları ayıklamayı kolaylaştırıyor

Google, kullanıcıların en hızlı ve en güvenilir şekilde doğru bilgiye ulaşmasını sağlamak amacıyla bir siteye girmeden önce site hakkında bilgiler veren yeni bir özelliği kullanıma sundu.

Google, kullanıcıların aradıkları bilgilere en kısa sürede ulaşmasını sağlamak adına platformda birçok yenilik yapıyor. Google Arama artık , tıklamadan önce web siteleri hakkında doğrudan bilgi sağlayan "Bu sonuç hakkında" paneliyle bunu daha da kolaylaştırıyor.

Web sitesine girmeden hakkında bilgi edinin

Arama kartlarının sağ üst köşesinde, yakında "Bu sonuç hakkında" panelini barındıran üç noktalı düğme yer alacak. Bu düğmeye tıklanıldığında Google, girmek istediğiniz kaynak hakkında ayrıntılar gösterecek. Bu, kaynak hakkında mevcut ise Wikipedia özetini, HTTPS durumu ve Google tarafından ilk indekslendikleri zaman hakkında bilgileri içerecek. Ayrıca bu kısımda tam URL de listelenecek.

Google'dan yapılan açıklamada: "Google'da bilgi aradığınızda, muhtemelen aşina olduğunuz kaynaklardan sonuçlarla karşılaşırsınız; büyük perakendeci web siteleri, ulusal haber siteleri ve daha fazlası. Ancak, daha önce karşılaşmamış olabileceğiniz siteler hakkında birçok harika bilgi ve hizmet mevcuttur. Bu siteler hakkında ek araştırma yapmak için her zaman Google'ı kullanabilirsiniz ancak başka bir arama yapmak zorunda kalmadan yararlı bilgiler bulmanız için yeni bir yol üzerinde çalışıyoruz." ifadelerine yer verildi.

Özellik şu an için yalnızca ABD'de beta olarak kullanıma sunuldu ancak bir süre sonra geri dönüşlere de bağlı olarak tüm kullanıcılar bu hizmetten faydalanabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim