Anlık Bildirim

Galaxy S24 serisinin cepte taşınan yapay zeka makinesi olacağı söyleniyor

Samsung’un yaklaşan Galaxy S24 serisinden yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Samsung’a yakın kanyaklara göre Galaxy S24 serisi taşınabilir bir yapay zeka makinesi olabilir.
Galaxy S24 serisi taşınabilir “yapay zeka makinesi” olabilir Tam Boyutta Gör
Samsung, bir sonraki amiral gemisi Galaxy S24'te yapay zekaya odaklanacak gibi görünüyor. Samsung'un Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra'yı şimdiye kadarki en akıllı yapay zekalı telefonlar haline getirmek, hatta Google'ın Pixel serisinde sunduklarını geride bırakmak istediği belirtiliyor.

Galaxy S24 serisi yapay zekaya odaklanacak

Galaxy S24 serisinin, kullanıcı tarafından sağlanan birkaç anahtar kelimeye dayalı içerik ve hikayeler oluşturma yeteneği gibi doğrudan ChatGPT ve Google Bard'dan alınan özelliklere sahip olacağı iddia ediliyor. Ayrıca Samsung'un Exynos 2400'ü duyururken bahsettiği metinden görüntüye üretken yapay zeka gibi kendi tasarladığı özellikler de olacak ve bunların birçoğu hem çevrimiçi hem de çevrimdışı olarak kullanılabilecek. Konuşmadan metne işlevselliği de iyileştirmeler görecek alanlardan biri. Kaynaklar bu iyileştirmelerin ne olacağından emin olmasa da Bixby'nin daha insani ve daha akıllı konuşmalar yapması beklenebilir.

Son bir iki yıldır hem Samsung hem Apple hem de Google tarafı sesli asistanlarından uzaklaşmıştı. Ancak üretken yapay zeka ile bu alanda sıkı bir geri dönüş yaklaşıyor. Şu anda bunu ciddi bir şekilde yapan tek şirket Google ve Samsung da bu aksiyona Bixby ile dahil olmak istiyor. Apple’ın da iOS 18 ile birlikte Siri’ye üretken yapay zeka yetenekleri ekleyeceği söyleniyor.

Galaxy S24 serisi, daha güçlü Exynos ve Snapdragon çipleri sayesinde Pixel 8’lere kıyasla AI görevlerini yerine getirmede daha hızlı olabilir. Bununla birlikte Samsung'un Galaxy S24, Galaxy S24 Plus ve Galaxy S24 Ultra'yı Ocak 2024’te tanıtması bekleniyor. Şimdilik lansman için kesin bir tarih bilgisi ise bulunmuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim