Anlık Bildirim

Google Çeviri uygulaması 1 milyar indirmeyi aştı

Yıllardır iki dil arasında hızlı bir şekilde bilgi alışverişi yapmanın en iyi yollarından biri olan Google Çeviri uygulaması, Play Store'da 1 milyar indirme sayısını aştı.

Google Çeviri uygulaması 1 milyar indirmeyi aştı Tam Boyutta Gör

Ocak 2010'da Play Store'a eklenen Google Çeviri uygulaması, 10 yılı geçen bir sürenin ardından 1 milyar indirme sayısına ulaştı. Her geçen gün artan popülerliği ile uygulama, yaklaşık 60 uygulamanın ulaştığı 1 milyar indirilen uygulamaların arasına katılmış oldu.

Google Çeviri artık 1 milyar indirmeyi aştı

Çeviri uygulamaları özellikle günümüzde oldukça önemli hale geldi. Farklı bir ülkeye ziyarette ya da yabancı kaynaktan okuyacağınız bir metinde karşınıza çıkabilecek bilmediğiniz kelimeleri anlayabilmek için en kolay çözümlerden biri olarak çeviri uygulamaları dikkat çekiyor. Bu konuda da en üst sırada, 1 milyar indirmeyi geçerek bunu kanıtlayan Google Çeviri yer alıyor.

Uygulama, çevrimiçi iki dil arasında çeviri yapabileceğiniz 108 dil seçeneğine sahip. Dil paketlerinin daha önceden uygulamada indirilmesi şartıyla internet bağlantısı olmadan çeviri yapabileceğiniz dil sayısı ise 59. Kameranızı doğrulttuğunuz yerdeki metnin çevirisi 94 dilde destekleniyor.

İleride tekrar yararlanmak için, çevrilmiş kelimeleri ve kelime öbeklerini Deyimler Sözlüğü'ne ekleyerek uygulama ve masaüstü bilgisayar arasında senkronize edebilebiliyor. Google Çeviri uygulaması günde 100 milyardan fazla kelimeyi işliyor.

Google Çeviri Google Çeviri Google Çeviri Google Çeviri Google LLC Araçlar Ücretsiz

Google Translate Google Translate Google Translate Google Translate Reference Ücretsiz 165,9 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11306 kez okundu.
11 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google çeviri, google ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim