Anlık Bildirim

Google, 1. nesil Chromecast'e desteği çekti

Google, Chromecast (1. nesil) cihazına artık güncelleme desteği vermeyeceğini duyurdu. Kasım 2022'de verilen güncelleme, Google Chromecast için son yazılım oldu.
google chromecast desteği kesti güncelleme vermeyecek Tam Boyutta Gör
Google, 1. nesil Chromecast cihazına desteğin sona erdiğini, artık güncelleme verilmeyeceğini resmî olarak duyurdu. 35 dolar fiyat etiketiye satışa çıkan ve yaklaşık 10 yıldır destek verilen cihaz için yazılım desteği kesildi. Google, kullanıcıların performans sorunu yaşayabileceği yönünde uyarıda bulundu.

Google: Performans düşüşleri yaşayabilirsiniz

Kasım 2022’de yayınlanan 1.36.159268 sürüm numaralı, hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler içeren güncelleme, Chromecast’in son güncellemesi oldu. Chromecast 1. nesil, üç yılı aşkın süredir ilk kez güncelleme aldı. 27 Nisan 2023’te güncellenen destek sayfasına göre, Chromecast 1. nesil artık yazılım veya güvenlik güncellemeleri almayacak, Google teknik destek sağlamayak.

1. nesil Chromecast, bir tarafında güç için micro USB, diğer tarafında HDMI portu barındıran basit ancak kullanışlı bir cihazdı. Google, iki yıl sonra ikinci nesil Chromecast’i çıkardı. Sonrasında kumandalı versiyonu çıktı ve artık Android TV box'larda yerleşik olarak bulunuyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim