Anlık Bildirim

Google'dan küçük ekranlı telefon geliyor: Pixel Mini yolda

Google'ın küçük ekranlı bir amiral gemisi akıllı telefon geliştirdiği bildiriliyor. Çinli bir kaynak Pixel Mini olarak anılan cihazla ilgili ilk detayları paylaştı.

Google'dan küçük ekranlı telefon geliyor: Pixel Mini yolda Tam Boyutta Gör

Arama devi Google yepyeni bir Pixel akıllı telefonla karşımıza çıkabilir. Çinli sızıntı kaynağı Digital Chat Station, şirketin küçük ekranlı bir amiral gemisi geliştirdiğine yönelik bilgiler paylaştı. Kompakt cihazla ilgili çok az detay mevcut.

Yeni model Pixel Mini olarak adlandırılabilir. Ancak şimdilik "neila" kod adıyla anıldığını belirtelim. Kaynak akıllı telefonun delikli ekrana sahip olacağını ve Pixel 6 ve Pixel 7 tarzında bir arka kamera tasarımı ile geleceğini söylüyor.

Google'dan küçük ekranlı telefon geliyor: Pixel Mini yolda Tam Boyutta Gör

iPhone mini rafa kaldırılmıştı

Pixel Mini'nin ekran boyutu henüz belli değil. Pixel 6 Pro'nun 6.7 inç, Pixel 6'nın 6.4 inç ve Pixel 6a'nın 6.1 inç ekran taşıdığını belirtelim. Bu bağlamda Pixel Mini daha da küçük bir ekrana sahip olacağını düşünebiliriz. Google, Pixel 3'ün 5.5 inçlik köklerine geri dönebilir. 

Birkaç yıl önce de kompakt Pixel akıllı telefon söylentileri ortaya çıkmıştı ancak şirket böyle bir telefon piyasaya sürmedi. Bu arada Apple'ın düşük satışlar nedeniyle iPhone mini serisini rafa kaldırdığını hatırlatalım.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim