Anlık Bildirim

Google Fotoğraflar, yapay zeka ile fotoğraflara hayat verecek

Arama devi, Google I/O' etkinliğinde bazı ilginç duyurular yaptı ve diğer şeylerin yanı sıra, bu yılın sonundan önce Google Fotoğraflar hizmetinde görünecek bazı değişiklikleri de paylaştı.

Google Fotoğraflar, yapay zeka ile fotoğraflara hayat verecek Tam Boyutta Gör

Googl I/O etkinliğinde duyurulan yeni özellikler, fotoğraflar ve videolar için parola korumalı bir klasör, özel anıları bulmak ve eşleştirmek için güncellenmiş bir makine öğrenimi modeli ve Sinematik Anlar adlı bir özelliği içeriyor.

Geçtiğimiz Aralık ayında, Google Fotoğraflar, orijinal görüntü bir akıllı telefon kamerasından derinlik bilgisi içermese bile, görüntü derinliğini tahmin etmek ve bir 3B efekt oluşturmak için makine öğrenimini kullanan Sinematik Fotoğraflar adlı yeni bir özellik aldı. Yeni Sinematik Anlar özelliğiyle Google, bunu bir adım öteye taşımayı ve fotoğraflara hayat vermek için makine öğrenimini kullanmayı planlıyor.

Yakında kullanıma sunulacak

Şirket temsilcilerine göre Sinematik Anlar, animasyonlu bir versiyonunu oluşturmak için neredeyse aynı iki görüntüyü birleştirmek için sinir ağlarını kullanacak. Ana görev, hareketli görüntüler oluşturmak için boşlukları yeni karelerle doldurmak.

Google Fotoğraflar'ın belirli bir anda çekilen farklı fotoğraflar arasındaki boşlukları doldurma özelliği kullanıma sunulduğunda, uygulama otomatik olarak sinematik anlar oluşturmaya başlayacak ve bunlar da uygulamadaki "Son anlar" bölümünde görünecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim