Anlık Bildirim

Google iki yıldır unuttuğu Snapseed'i yeniden hatırladı

Google, Snapseed isimli fotoğraf düzenleme uygulamasını 2018 yılından beri hiç güncellememişti. Arama devi, son derece geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan uygulamanın yeni sürümünü yayınladı.

Google iki yıldır unuttuğu Snapseed'i yeniden hatırladı Tam Boyutta Gör

Şu sıralar unutmuş olabilirsiniz ancak Google’ın Snapseed isimli fotoğraf düzenlene uygulaması birkaç yıl önce çok popülerdi. İşlevsellik bakımından çoğu kullanıcının ihtiyacını fazlasıyla karşılayan Snapseed, kullanışlı özellikleriyle gönüllere taht kurdu.

Google, iki yıldır bir kenarda unuttuğu uygulamayı birden bire hatırladı. 2018'den beri ilk güncellemesini alan Snapseed'de çok fazla değişiklik yok. Şirket uygulamadaki hataları giderdiğini ve Ayarlar menüsüne karanlık tema seçeneği eklediğini söylüyor.

Google iki yıldır unuttuğu Snapseed'i yeniden hatırladı Tam Boyutta Gör

Yeni sürüm indirilebilir durumda

Karanlık tema daha önce uygulamada mevcut olmasına rağmen sistem genelindeki tema ile biraz tutarsızlık gösteriyordu. İki yılın ardından gelen bu ufak güncelleme Google'ın uygulamayı kaderine terk etmediğini ortaya koydu. 

Yenilik listesinin böyle kısa tutulması da şirketin uygulamayı özellik bakımından yeterli gördüğü anlamına geliyor. Snapseed'in yeni sürümü Google Play uygulama mağazası üzerinden indirilebilir durumda.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9146 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, snapseed ve
Sorgu:

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim