Anlık Bildirim

Google'ın "hafif" arama uygulaması 500 milyon indirme barajını aştı

Google'ın dört yıla yakın bir süredir varlığını sürdüren "hafif" arama uygulaması Google Go önemli bir kilometre taşına ulaştı. Uygulama 500 milyon indirme sayısını geride bıraktı.

Google'ın 'hafif' arama uygulaması 500 milyon indirme barajını aştı Tam Boyutta Gör

Google, 2017 yılında Google Search Lite adlı bir uygulama yayınlamıştı. Arama devi daha sonra diğer tüm "Lite" sürümlerinde olduğu gibi uygulamanın ismini Google Go olarak değiştirdi. Google Play'de dört yıldır varlığını sürdüren uygulama 500 milyon indirme barajını aştı.

Google Go, Android Go Edition çalıştıran akıllı telefonlarda önceden yüklü olarak geliyor. Uygulamanın aynı zamanda Android tabanlı tüm cihazlara kurulabildiğini belirtelim. Ancak çoğu Android telefon normal Google uygulamasıyla birlikte geldiği için kullanıcıların bir kısmı Google Go uygulamasından haberdar değil.

Google'ın 'hafif' arama uygulaması 500 milyon indirme barajını aştı Tam Boyutta Gör

Birçok avantajı var

Şirket uygulamanın düşük maliyetli akıllı telefon sahipleri ve internet bağlantısı yavaş olan bölgelerde yaşayanlar için mükemmel olduğunu belirtiyor. Google Go, normal Google uygulamasının hemen hemen tüm özelliklerini sunmasına rağmen sadece sadece 7 MB boyutunda.

Uygulama, arama sonuçlarını %40'a varan oranda veri tasarrufu sağlayacak şekilde optimize ederek daha hızlı bir arama deneyimi sunuyor. Yani mobil internet tüketimi oldukça düşük. Google Go'yu cihazınıza indirmek için aşağıdaki bağlantıyı kullanabilirsiniz.

Google Go Google Go Google Go Google Go Google LLC Araçlar Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim