Anlık Bildirim

Google Mesajlar'a üst arama çubuğu geliyor

Google Mesajlar'da bulunan mevcut 'Mesajlar' yazısı ve arama simgesi yerine üst kısıma yeni bir arama çubuğu geliyor. Google Mesajlar, beta sürümle bu özelliği yayınladı.

Google Mesajlar'a üst arama çubuğu geliyor Tam Boyutta Gör

Google Mesajlar yeni bir güncelleme daha alıyor. Son olarak RCS için uçtan uca şifrelemeyi test ediyordu. Bu sefer ise uygulamanın üst kısmına eski 'Mesajlar' başlığını ve arama düğmesini değiştirerek yeni bir arama çubuğu ekliyor. Özellik şu an için yalnızca beta olarak kullanımda ancak yakında uygulama içerisinde göreceğiz.

Yeni arama çubuğu Google'ın Fotoğraflar, Gmail, Drive ve Keep gibi çoğu uygulamasında bulunan arama çubuğunun aynısı. Google, mevcut olan her uygulamasını, kullanılabilirliği kolaylaştırmak ve genel bir düzen oluşturmak adına benzer tasarımlı hale getirmeye çabalıyor. Tüm bunlarla birlikte bir süre sonra Google Mesajlar'ın ikonunda da bir değişim görebiliriz.

İşlevsel olarak, hiçbir şeyin önemli ölçüde farklı olmadığı anlaşılıyor. Arama yapmak için büyüteçlere dokunmak yerine, kullanıcılar artık arama kutusuna dokunabilir. Arama daha önce de olduğu gibi kişiler, mesajlar, fotoğraflar ve videolara dair sonuçları gösterecek.

Mesajlar Mesajlar Mesajlar Mesajlar Google LLC Haberleşme Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim