Anlık Bildirim

Pixel telefonlarda aşırı ısınma sorunu: Fabrika ayarlarına dönmek işe yaramıyor!

Kullanıcı raporlarına göre, Google'ın kendi uygulaması bazı Pixel telefonların aşırı ısınmasına ve pil tüketimine sebebiyet veriyor. İşte detaylar:              
google pixel telefonlarda aşırı ısınma ve pil tüketimi Tam Boyutta Gör
Bazı Pixel telefon kullanıcıları, hızlı pil tüketimi ve aşırı ısınma sorunu ile karşı karşıya. Pixel 6, Pixel 7 ve Pixel 7 Pro modellerinde yaşanan sorununun kaynağı olarak Google uygulaması gösteriliyor.

Pixel 6 Pro ve Pixel 6 kullanıcıları telefonu hiç kullanmadan pilin %20 azaldığını ve hiçbir şey yapmadan aşırı ısındığını söylüyor. Başka bir Pixel 6a kullanıcısı, 6 saat ekran süresi alıyorken 3 saate düştüğünü söylüyor. Ancak, sorun Pixel 6 serisiyle sınırlı değil. Pixel 7 ve 7 Pro kullanıcıları da benzer aşırı ve pil tüketimi sorunu bildiriyor.

Fabrika ayarlarına dönmek işe yaramıyor!

Google uygulamasının yakın zamanda aldığı güncelleme sonrasında bu sorunun ortaya çıktığı açık. Çünkü pil kullanımı ekranında pili en çok Google uygulamasının tükettiği açıkça görülüyor. Google uygulamasının eski bir sürümüne geri dönmek ve telefonun fabrika ayarlarına sıfırlanması da sorunu çözmüyor. Google destek ekibinin de sorunu çözemediği söyleniyor. Google’dan henüz resmî bir açıklama gelmedi.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim