Anlık Bildirim

Google Play Store'a en iyi fırsatların yer alacağı Teklifler sekmesi geliyor

Google, Play Store'da Teklifler sekmesini kullanıma sunuyor. Yeni sekme, uygulama mağazasında yer alan fırsatların kullanıcılar tarafından daha rahat fark edilmesini sağlayacak.

Google Play'e fırsatların bulunacağı Teklifler sekmesi geliyor Tam Boyutta Gör

Google, geçtiğimiz yılın sonlarında Play Store'da test ettiği yeni bir özelliği yaygın kullanıma sunmaya başladı. Yeni Teklifler sekmesi, kullanıcıların oyunlar ve uygulamalarla ilgili fırsatlara daha kolay erişebilmelerine ve bu fırsatlardan daha hızlı yararlanabilmelerine olanak tanıyor.

Play Store'da yeni Teklifler sekmesi

Oyunlar, Uygulamalar, Filmler ve Kitaplar sekmelerinin yer aldığı alt çubukta artık Teklifler sekmesi de bulunacak. Uygulama mağazasında yer alan Teklifler ve Bildirimler bölümünden daha işlevsel olacak bu sekme, hem kullanımı hem de erişilebilirliği kolaylaştıracak.

Google, yeni özelliği duyurduğu blog yazısında:"Play Store uygulamasında seyahat, alışveriş, medya ve eğlence, fitness ve daha pek çok alanda oyun ve uygulama fırsatlarını keşfetmenize yardımcı olacak yeni bir sekme olan "Teklifler"i kullanıma sunuyoruz." ifadelerine yer verdi.

Kademeli olarak kullanıma sunulacak olan Teklifler sekmesi, öncelikle ABD, Hindistan ve Endonezya'ya sunulacak ancak yıl içerisinde birçok ülkede kullanıcılar bu özelliği kullanmaya başlayabilecek.

Kaynakça https://www.engadget.com/google-offers-tab-deals-apps-games-movies-travel-093532093.html https://blog.google/products/google-play/offers-google-play-new-destination-find-great-deals/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim