Anlık Bildirim

Google Play Store’a iki yeni özellik geliyor: Depolama sorununu çözecek

Google Play Store, yakında kullanıcıları sevindirecek iki yeni özelliğe kavuşacak. Yaklaşan yeniliklerden biri düşük depolama alanına sahip cihazlar için yeni bir çözüm getiriyor.
Google Play Store’a sevindiren iki yeni özellik geliyor! Tam Boyutta Gör
Kısa bir süre önce Play Store için çoklu cihaz özelliğini kullanıma sunan ABD merkezli teknoloji devi Google, Android ekosistemine yeni özellikler kazandırmaya devam edecek gibi gözüküyor. Bugün 9To5Google, Google Play Store'a eklenecek iki yeni özelliği gün yüzüne çıkardı.

Google Play Store'a eklenecek iki yeni özellik belli oldu

Bildirilenlere göre yeni özelliklerden ilki, Google Play Store'dan indirilen uygulamaların takibini kolaylaştırmayı hedefliyor. Kullanıcılar artık indirme ilerlemesini kaydırılabilir bir baloncuk üzerinden kontrol edebilecekler. Bu sayede uygulamanın yüklenip yüklenmediğini görmek için bildirimlere gitme zahmeti de ortadan kalkacak diyebiliriz.

Google Play Store'a eklenecek ikinci yenilik ise, Android uygulamalarını arşivleyebilme özelliği. Bu özellik silmek istenen uygulamaların arşivlenmesine veGoogle Play Store’dantekrar geri yüklenmesine fırsat tanıyacak.

Google Play Store’a sevindiren iki yeni özellik geliyor! Tam Boyutta Gör
Arşivlenen uygulamalara ise Play Store'da yer alan ''geri yükle'' seçeneğinden kolay bir şekilde ulaşılabilecek. Google, kullanıcıların uygulama hesabı da dahil olmak üzere tüm kişisel verilerin eksiksiz bir şekilde geri yükleneceğini söylüyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
11360 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
google, google play store ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim