Anlık Bildirim

Google, Samsung Unpacked etkinliğinde "heyecan verici bir şey" duyuracak

Google, Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un 11 Şubat'ta düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğine katılacağını açıkladı. Şirketin, Android ile ilgili yeni bir duyuru yapması bekleniyor.

Google, Samsung Unpacked etkinliğinde 'heyecan verici bir şey' duyuracak Tam Boyutta Gör

Samsung'un 11 Şubat tarihinde düzenleyeceği Galaxy Unpacked etkinliğinde, S20 serisi, yeni katlanabilir akıllı telefon modeli ve Galaxy Buds+ olmak üzere birçok yeni ürünün tanıtımına şahit olacağı. Ancak görünüşe göre, bu etkinlikte Google'da sahne alacak ve Android ile ilgili bir bilgi paylaşacak.

Google'ın açıklaması merak uyandırdı

Resmi Android twitter hesabından verilen ipucuna göre şirket Samsung Unpacked etkinliğinde "heyecan verici bir şey" olarak tanımladığı yeni bir özelliği duyuracak. Şirket neyin tanıtacağını henüz açıklamadı ancak varsayımlara göre Galaxy telefonların Google Duo görüntülü sohbet desteğine sahip olabileceği beliritliyor. Zira Güney Koreli şirketin, akılı telefon modelleri için yeni bir mesajlaşma platformu üzerinde çalıştığı belirtiliyordu ve bu etkinlikte detaylar ortaya çıkabilir.


Diğer olası duyurunun da, Galaxy Z Flip ile beraber tanıtılacak olan Android işletim sisteminin, katlanabilir akıllı telefonlar için optimize edilmiş bir versiyonu olabileceği söyleniyor. Zira Google geçtiğimiz aylarda, geliştiricilerin katlanabilir akıllı telefonlar için uygulama geliştirmelerini sağlayan araçları yayınlamıştı. Tüm bu merak edilenleri birkaç gün içinde gerçekleştirilecek olan Samsung Unpacked etkinliğinde öğrenebileceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim