Anlık Bildirim

Google, Stadia'nın kütüphanesini güçlendirmek için Typhoon Studios'u satın aldı

Google, Stadia bulut oyun hizmetinin kataloğunu büyütmek istiyor ve bunun için de son olarak henüz yayında olan oyunu bulunmayan Montreal merkezli oyun stüdyosu Typhoon Studios'u satın aldı.

Google, Stadia'nın kütüphanesini güçlendirmek için Typhoon Studios'u satın aldı Tam Boyutta Gör

Google, şirket içi oyun geliştirme planını destekleme çabalarının bir parçası olarak, 28 Ocakta yayınlanacak olan uzay araştırmaları oyunu Vahşi Gezegene Yolculuk'un arkasındaki geliştirici Typhoon Studios'u satın aldı. Bulut oyun hizmeti alanında birçok hamle yapan Google, son olarak Typhoon Studios'u satın alarak hem elini güçlendirdi hem de olası bir rekabetin önüne geçmiş oldu.

Google, Stadia'nın kütüphanesini güçlendirmek için Typhoon Studios'u satın aldı Tam Boyutta Gör

Google Stadia'ya katılan Typhoon Studios, bünyesinde tecrübeli isimleri barındırıyor. Geçmişinde Electronic Arts, Warner Bros. ve Ubisoft gibi şirketlerde çalışmış 26 kişilik bir ekibe sahip olan Typhoon Studios, yakın tarihte çıkaracağı Vahşi Gezegene Yolculuk oyununu kendi markası adı altında konsollar ve PC için yayınlayabilecek.

Stadia Games and Entertainment başkan yardımcısı Jade Raymond, "Her zaman oyunun geleceği konusundaki tutkumuzu ve vizyonumuzu paylaşan insanları arıyoruz." ifadelerinde bulundu.

Bulut oyun hizmeti alanındaki son gelişmelerde, Google'a rakip olabilmek için Facebook da PlayGiga'yı satın aldığını duyurmuştu. Bu ikili arasındaki rekabetle birlikte gelecekte bu sektörün daha da gelişeceğini umuyoruz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim