Anlık Bildirim

PlayStation'dan özel video! Gran Turismo 25. yaşını kutluyor

23 Aralık 1997 tarihinde oyun dünyasına adımını atan Gran Turismo serisi kendisinden söz ettirmeye devam ediyor. Zira PlayStation bu seri için bir video yayımladı. İlgili videoda neler var?
Gran Turismo PlayStation 5 görseli Tam Boyutta Gör
PlayStation için son derece kıymetli bir seri olan Gran Turismo artık çeyrek asırlık bir marka. 4 Mart 2022'de Gran Turismo 7 ile karşımıza bir kez daha çıkan bu seri için yayımlanan ilgili video binlerce kişi tarafından izlendi.

PlayStation ve Gran Turismo bir arada: Kutlama videosu

Günümüzdeki yarış oyunlarına ilham kaynağı olmayı başaran Gran Turismo, 5 yıl önce bir spor aracının bir yarış otomobiline dönüştürülebileceğini gösteren Turismo Sport yapımıyla çığır açtı. 

Polyphony Digital'ın bir numaralı ismi olan Kazunori Yamauchi bu serinin satış adedi konusunda 25 yılda 90 milyonu aştığını duyurdu. Yamauchi'nin bu başarıdan dolayı Gran Turismo ile vakit geçirmeyi tercih eden herkese minnettar olduğu öğrenildi.

PlayStation, Gran Turismo serisinden çeşitli görüntülerin kullanıldığı dört buçuk dakikalık retrospektif bir video yayımladı.

Kaynakça https://www.gameinformer.com/2022/12/23/playstation-celebrates-25-years-of-gran-turismo-with-retrospective-video https://www.destructoid.com/gran-turismo-25th-anniversary-90-million-sales-playstation/?utm_source=feedly&utm_medium=rss&utm_campaign=gran-turismo-25th-anniversary-90-million-sales-playstation https://blog.playstation.com/2022/12/22/celebrating-25-years-of-gran-turismo/ Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim