Anlık Bildirim

Guardians of the Galaxy Volume 3’ün ilk fragmanı yayınlandı: Adam Warlock’a ilk bakış

Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen takımı Guardians of the Galaxy, önümüzdeki aylarda yeni filmine kavuşacak. Serinin son filmi olması beklenen Volume 3’ün ilk fragmanı resmen yayınlandı.
Guardians of the Galaxy 3'ten ilk fragman yayınlandı Tam Boyutta Gör
Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen takımı Guardians of the Galaxy, önümüzdeki yıl üçlemenin son filmine kavuşacak. Serinin önceki yapımlarından çok daha duygusal olması beklenen Guardians of the Galaxy Volume 3’ün ilk fragmanı yayınlandı.

James Gunn’ın son Marvel filmi olabilir

Brezilya’da düzenlenen bir etkinlikte Disney, Guardians of the Galaxy Vol. 3’ün fragmanını yayınlandı. Star-Lord, Rocket, Drax, Groot, Nebula, Mantis ve Gamora karakterlerine yer veren film ayrıca Marvel Evreni’nin sevilen karakteri Adam Warlock’a da yer verecek. Ayrıca filmin yönetmeni James Gunn, bu filmle Guardians’ın hikayesine son verecek ve DC Studios’un yeni CEO’su olarak atandığı için muhtemelen Marvel için geliştirdiği son yapım olacak.

Kahramanlarımızın hikayesine duygusal, komik ve eğlenceli bir son getirecek olan Guardians of the Galaxy Vol. 3, 5 Mayıs 2023’te sinemalarda yayınlanacak. Film öncesi Disney+ üzerinden Guardians of the Galaxy Holiday Special’ı izlemeyi unutmayın.

Disney Plus'a buradaki sayfaya giderek abone olabilirsiniz. Aylık abonelik şu anda 34,99 TL.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim