Anlık Bildirim

Half Life 2, RTX Remix ile yenilendi: İnanılmaz görünüyor

Half Life 2, RTX Remix ile yeniden hayat buldu. Yeni dokular, Ray Tracing (Işın izleme) ve Path Tracing (Yol izleme) teknolojileriyle güncellenen oyun nasıl görünüyor? İşte video
Half Life 2, RTX Remix ile yenilendi: İnanılmaz görünüyor Tam Boyutta Gör
Eylül 2022'de tanıtılan ve klasik bilgisayar oyunlarının kolayca modlamasına izin veren RTX Remix, şimdi de tüm zamanların en iyi oyunları arasında sayılan Half Life 2'de kullanıldı. Peki sevilen yapım, yeni dokular, Ray Tracing (Işın izleme) ve Path Tracing (Yol izleme) teknolojileriyle nasıl görünüyor? Gelin hep beraber bakalım.

Half Life 2, Nvidia RTX Remix ile yenilendi

Bilmeyenler için RTX Remix, daha yüksek kaliteli dokular, yeni aydınlatma sistemi, ışın izleme ve çözünürlük yükseltme teknolojileri ile eski oyunların yeniden düzenlenmesine olanak tanıyor. Böylece hem kullanıcı hem de geliştiricilere açılan özellik, DirectX 8 veya DirectX 9 destekli eski yapımların yeniden hayat bulmasını sağlıyor.

Paylaşılan videoda neredeyse 20 yıllık oyun olan Half Life 2, daha gelişmiş aydınlatma ve gölge efektleriyle büyüleyici görünüyor. Ayrıca ilk olarak Cyberpunk 2077'de karşımıza çıkan Path Tracing teknolojisi, Half Life 2'de şaşırtıcı bir biçimde akıcı çalışıyor. Bu bağlamda birçok eski yapımın yeni nesil görüntü teknolojileriyle güncellendiğini görebiliriz. 

Ne yazık ki modder, yeni Half Life 2 modunu indirmek için herhangi bir bağlantı paylaşmadı. Ancak RTX Remix'in kısa süre önce genel kullanıma açıldığını düşünürsek, gelecekte benzer modların artacağını söyleyebiliriz. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10236 kez okundu.
13 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
RTX Remix, half life 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim